Etusivu / LVI

Putkityöt

Pihtiputaan Lämpötyö toteuttaa suuremmat ja pienemmät LVI-työt Keski-Suomessa ja lähikunnissa.

Lämmitysjärjestelmät ja energiaremontit

Nyt on hyvä aika päivittää kotisi lämmitysjärjestelmä energiatehokkaaseen ilma-vesilämpöpumppuun tai maalämpöpumppuun. Meiltä saatavilla kaikki markkinoita johtavien valmistajien maalämpöpumput(Thermia, Oilonlämpöässä), ilma-vesilämpöpumput(Thermia, Panasonic), puukattilat ja öljykattilat(Ariterm).

Teemme tarvittaessa lämmitysjärjestelmän modernisoinnit kokonaisurakkana josta urakan hinta sovitaan etukäteen. Työt sujuvat sovitussa aikataulussa eikä ikäviä hinta-yllätyksiä pääse syntymään.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus myöntää avustusta asuinrakennusten energiatehokkuuden parantamiseen jopa 4000€ vuosina 2020-2022. Vaihtoehtoisesti työn osuudesta voi saada korotettua kotitalousvähennystä. Ota yhteyttä jo tänään ja suunnitellaan sinulle toimivin kokonaisuus!

Tutustu myös Thermia-lämpölainaan Thermia-lämpöpumpun ostajalle.

Putkiremontit

Vanhenevien käyttövesiputkien kanssa riski kalliista vesivahingosta pitkine korjaustöineen kasvaa merkittävästi. Erityisesti vanhat, rakenteiden sisällä kulkevat käyttövesiputket aiheuttavat vesivahinkoriskin.

Hoidamme putkiremontit parhaalla, tilanteeseen sopivalla ja kustannustehokkaalla tavalla tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Käytössämme on mm. Uponor-komposiittijärjestelmä.

lvi

Varaajan vaihdot

Jos vanhan lämminvesivaraaja alkaa vuotaa, lämmitysvastus hajoaa tai muuta yllättävää sattuu, hoidamme varaajan kunnostamisen tai vaihdon nopeasti ja kustannustehokkaasti(Jaspi).

Vedensuodatuslaitteet ja vesianalyysit

Pyydä ilmainen vesianalyysi kaivovedellesi ja varmistu juomaveden laadusta. Meiltä myös Jalovesi vedensuodatuslaitteet kaivo- tai järviveden suodattamiseksi laadukkaaksi juomavedeksi.

Putkien sulatukset

Jäätyneiden putkien sulatukset turvallisesti ja tehokkaasti höyryllä.

Kaukolämmönvaihtimet

Onko talossasi kaukolämmönvaihdin tulossa tiensä päähän? Meiltä kaikki kaukolämmönvaihdinten asennukset, vaihdot ja korjaukset, kysy lisää.

Lvi-huoltotyöt

Suuremmat ja pienemmät huoltotyöt, tarvittaessa myös virka-ajan ulkopuolella.